Vouchere cadou – cel mai frumos dar pentru cei dragi

În momentul în care cauți cadoul perfect pentru cineva drag, se întâmplă adesea să dedici mai mult timp căutărilor decât îți propuseseși inițial. Și să ți se pară și puțin mai dificil, pentru că trebuie să ții cont întotdeauna de preferințele fiecăruia, dar și de programul lor atunci când vrei să faci o rezervare sau o programare. Dacă ești în căutarea unui cadou deosebit și original, atunci alege vouchere cadou sub forma cursurilor de muzică la instrumentul preferat sau canto la Școala Armonia!

Ocaziile în care poți oferi cuiva drag vouchere cadou

Adevărul este că voucherele cadou nu sunt doar un dar potrivit doar pentru o singură ocazie sau doar pentru anumite persoane. În funcție de persoana căreia îi faci un astfel de cadou, poți alege și momentele perfecte ale zilei pentru o lecție de muzică la Școala Armonia.

De exemplu, în cazul în care te gândești să-ți surprinzi partenerul sau partenera, lecțiile de muzică pot fi surpriza perfectă pentru Valentine’s Day, aniversarea căsniciei sau relației, Dragobete, chiar și zilele de naștere. În cazul în care te-ai gândit să oferi un voucher pentru o lecție de muzică prietenilor, copiilor sau colegilor, poți alege ocazii precum Ziua Copilului, Crăciun, aniversări, chiar și Mărțișor. Iar mamele se pot bucura și relaxa cu o lecție de muzică de Ziua Mamei.

De ce ar trebui să oferi vouchere cadou

În primul rând, atunci când te gândești să alegi voucherele de la Școala Armonia, înseamnă că vrei un cadou unic, care să surprindă persoana care îl primește și care să ofere mai multă culoare și muzicalitate în viața celor drag.

În al doilea rând, flexibilitatea unui astfel de voucher îți oferă posibilitatea să alegi între nenumărate cursuri de muzică la instrumentul preferat – Pian, Chitară, Bass, Ukulele, Mandolină, Violoncel, Vioară, Tobe, Flaut, Saxofon, Clarinet sau Canto. De asemenea, poți alege ce număr de lecții de muzică îți dorești, iar noi îl vom personaliza în funcție de preferințele tale. Vrei un voucher pentru patru ședințe? Sau crezi că persoana dragă ție își dorește să dedice mai mult timp muzicii? Atunci poți alege chiar și un voucher de opt ședințe sau chiar mai multe. Abonamentul de patru ședințe pe lună este disponibil la prețul de 360 de lei, iar cel de opt ședințe la 640 de lei, însă poți afla mai multe despre tarife aici. Poți fi liniștit pentru gradul de dificultate al lecțiilor de muzică. Profesorii noștri experimentați oferă lecții personalizate atât începătorilor și celor avansați, cât și celor care văd muzica ca pe o activitate relaxantă sau celor care vor să facă performanță.

Valabilitatea voucherelor este de 1 luni de la primirea în format fizic a acestora. Cu alte cuvinte, cel care primește un astfel de cadou ne poate contacta pentru a stabili data primei lecții de muzică în concordanță cu programul său.

Dacă vrei să oferi cuiva vouchere cadou la Școala Armonia, poți să ne contactezi telefonic sau pe e-mail, să ne spui câte ședințe îți dorești și la ce instrument îți dorești cursurile de muzică, iar noi îți vom trimite voucherul personalizat în format fizic.


Publicat în categoria Blog pe de .
error: Acest conținut este protejat!!