Cursuri de tobe

Școală de Muzică Armonia oferă cursuri de tobe, indiferent că îți dorești să le studiezi ca hobby sau pentru perfomanță.

Tobele reprezintă instrumentul ce îți oferă posibilitatea de a te exterioriză și dezvoltă atât pe plan muzicat, cât și personal. Tehnică și modul de predare este unul modern, adaptat fiecărui cursant.

În cadrul cursului de tobe, vom urmări:

  • Poziția corectă la tobe
  • Dezvoltarea ritmului și auzului muzical în general
  • Memoria muzicală
  • Frazarea muzicală
  • Tehnică instrumentală

Tobele reprezintă instrumental ce îți oferă o pregătire muzicală amplă și multilaterală, cuprinzând o paleta largă de culori muzicale.
Cea mai veche tobă recuperată integral dintr-un sit arheologic este datată acum 8000 de ani. Pe teritoriul vechii Mesopotamii au fost găsite tobe vechi de 5000 de ani. Tobele au fost folosite mii de ani la rând, că mijloc de comunicare de către triburile din Africa și America.

De ce să înveți să cânți la tobe?

Cântatul la tobe îți dezvoltă abilitatea de a-ți coordona membrele corpului.
Învățarea cantatului la tobe este un lucru de durata, însă merită efortul având în vedere satisfacțiile pe care ți le aduce acest instrument atunci când eșți pe scenă, cântând alături de formația ta, atunci când vezi că publicul te aplaudă, atunci când trăiești o senzație unică, ce nu poate fi comparată cu nimic altceva în viață!
Cu ajutorul tobelor, îți vei dezvoltă capacitatea de concentrare, inteligență muzicală și capacitatea de implicare și exprimare emoțională.

În principal, pentru a putea învață să cânți la tobe ai nevoie de răbdare, simțul ritmului și mult studiu individual pe lângă cel de la orele de clasa.
Astfel, vei învață pașii de urmat că să poți execută ceea ce-ți dorești (compoziție, improvizație) sau ceea ce se cere (cover), respectând egalitatea ritmică dintre sunete și tempo (vitezăla care se execută), plus intensitatea (tăria cu care se execută), totul, bineînțeles, nuanțat într-o manieră personală prin implicarea emoțională.

Evaluarea este gratuită!

Cursurile de tobe se desfășoară individual și durează 50 de minute.
Se adresează atât copiilor, cât și adulților, pentru orice nivel.

Dacă v-am stârnit dorința de a cânta, ne bucurăm și va așteptăm cu drag în sediul nostru pentru a lua lecții de tobe sub îndrumare profesională.

error: Acest conținut este protejat!!