Cursuri de tobe

Scoala de Muzica Armonia ofera cursuri de tobe, indiferent ca iti doresti sa le studiezi ca hobby sau pentru perfomanta.

Tobele reprezinta instrumentul ce iti ofera posibilitatea de a te exterioriza si dezvolta atat pe plan muzicat, cat si personal. Tehnica si modul de predare este unul modern, adaptat fiecarui cursant.

In cadrul cursului de tobe, vom urmari:

  • Pozitia corecta la tobe
  • Dezvoltarea ritmului si auzului muzical in general
  • Memoria muzicala
  • Frazarea muzicala
  • Tehnica instrumentala

Tobele reprezinta instrumental ce iti ofera o pregatire muzicala ampla si multilaterala, cuprinzand o paleta larga de culori muzicale.
Cea mai veche toba recuperata integral dintr-un sit arheologic este datata acum 8000 de ani. Pe teritoriul vechii Mesopotamii au fost gasite tobe vechi de 5000 de ani. Tobele au fost folosite mii de ani la rand, ca mijloc de comunicare de catre triburile din Africa si America.

De ce sa inveti sa canti la tobe?

Cantatul la tobe iti dezvolta abilitatea de a-ti coordona membrele corpului.
Invatarea cantatului la tobe este un lucru de durata, insa merita efortul avand in vedere satisfactiile pe care ti le aduce acest instrument atunci cand esti pe scena, cantand alaturi de formatia ta, atunci cand vezi ca publicul te aplauda, atunci cand traiesti o senzatie unica, ce nu poate fi comparata cu nimic altceva in viata!
Cu ajutorul tobelor, iti vei dezvolta capacitatea de concentrare, inteligenta muzicala si capacitatea de implicare si exprimare emotionala.

In principal, pentru a putea invata sa canti la tobe ai nevoie de rabdare, simtul ritmului si mult sudiu individual pe langa cel de la orele de clasa.
Astfel, vei invata pasii de urmat ca sa poti executa ceea ce-ti doresti (compozitie, improvizatie) sau ceea ce se cere (cover), respectand egalitatea ritmica dintre sunete si tempo (viteza la care se executa), plus intensitatea (taria cu care se executa), totul, bineinteles, nuantat intr-o maniera personala prin implicarea emotionala.

Evaluarea este gratuita!

Cursurile de tobe se desfasoara individual si dureaza 50 de minute.
Se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor, pentru orice nivel.

Daca v-am starnit dorinta de a canta, ne bucuram si va asteptam cu drag in sediul nostru pentru a lua lectii de tobe sub indrumare profesionala.

error: Acest conținut este protejat!!