Cursuri de chitară bass

Chitara bass (sau pe scurt – bass-ul) este un instrument esențial într-o trupa, deoarece acesta face legătură între ritmul unei piese (tobă) și armonia acesteia (context muzical suport pentru melodie). Astfel, bass-ul face parte din axul central al oricărei piese care “vrea să stea în picioare” (Vită de Vie) și împreună cu tobă mare (cealaltă componentă a axului central) formează groove-ul unei compoziții muzicale.
Pe lângă dezvoltarea capacității de concentrare și a memoriei muzicale, basul antrenează atenția distributivă, înțelegerea frazării muzicale și comunicarea ritmico-armonică între instrumentele unei trupe.

În cadrul cursului de chitară bass vei învață noțiuni esențiale de teorie muzicală și aplicarea acestora pe instrument, atât din punct de vedere muzical (relația ritm-armonie-melodie), cât și din punctul de vedere al actionarii (tehnici specifice de chitară bass).
La Școală Armonia fiecare elev beneficiază de o metodă personalizată în funcție de genul preferat și de direcția muzicală dorită în evoluție (compoziție sau interpretare). Cursanții sunt motivați către studiu prin abordarea pieselor îndrăgite de ei.
Evaluarea este gratuită!

Ședința de chitară bass se desfășoară individual și durează 50 de minute.
Se adresează atât copiilor (vârstă minimă 6 ani), cât și adulților, pentru orice nivel.

Dacă, prin cele prezentate mai sus, v-am stârnit dorința de a cânta, ne bucurăm și va așteptăm cu drag în sediul nostru pentru a lua lecții de chitară bass sub îndrumare profesionistă.

error: Acest conținut este protejat!!