Cursuri de chitară bass

Chitara bass (sau pe scurt – bass-ul) este un instrument esential intr-o trupa, deoarece acesta face legatura intre ritmul unei piese (toba) si armonia acesteia (context muzical suport pentru melodie). Astfel, bass-ul face parte din axul central al oricarei piese care “vrea sa stea in picioare” (Vita de Vie) si impreuna cu toba mare (cealalta componenta a axului central) formeaza groove-ul unei compozitii muzicale.
Pe langa dezvoltarea capacitatii de concentrare si a memoriei muzicale, basul antreneaza atentia distributiva, intelegerea frazarii muzicale si comunicarea ritmico-armonica intre instrumentele unei trupe.

La Scoala Armonia fiecare elev beneficiaza de o metoda personalizata in functie de genul preferat si de directia muzicala dorita in evolutie (compozitie sau interpretare). Cursantii sunt motivati catre studiu prin abordarea pieselor indragite de ei.
In cadrul cursului de chitara bass vei invata notiuni esentiale de teorie muzicala si aplicarea acestora pe instrument, atat din punct de vedere muzical (relatia ritm-armonie-melodie), cat si din punctul de vedere al actionarii (tehnici specifice de chitara bass).
Evaluarea este gratuita!

Sedinta de chitara bass se desfasoara individual si dureaza 50 de minute.
Se adreseaza atat copiilor (varsta minima 6 ani), cat si adultilor, pentru orice nivel.

Daca, prin cele prezentate mai sus, v-am starnit dorinta de a canta, ne bucuram si va asteptam cu drag in sediul nostru pentru a lua lectii de chitara bass sub indrumare profesionista.

error: Acest conținut este protejat!!