Victor Sandu

Victor s-a dedicat studiului violoncelului de la vârsta de 7 ani, iar până în prezent pasiunea sa pentru muzică îi oferă motivația necesară pentru perfecționarea constantă în arta sonoră. Fiind masterand în specializarea violoncel din cadrul Universității Naționale de Muzică din București și completând pregatirea muzicala cu certificarea psihopedagogica, Victor si-a gasit împlinirea în transmiterea pasiunii pentru violoncel tuturor celor dornici să descopere acest instrument minunat.

A participat la nenumărate cursuri de măestrie și are la activ premii la concursuri naționale și internationale dintre care: premiile I și trofeul Concursului Național ‘’ Alexandru Moroșanu ‘’, premiul II la Concursul Internațional ‘’Dorothy Kitchen și Erich Bergel ‘’ – Sibiu și premiile I și II la Concursul Național ‘’Paul Constantinescu ‘’. Este membru fondator al cvartetului de coarde Outis și a colaborat cu diferiți artiști din peisajul muzical românesc precum: Gheoorghe Zamfir, Andra, Luminița Anghel, Tudor Gheorghe, Ștefan Bănică Jr, Trooper, Loredana Groza, dar și de peste hotare: Edvin Marton, Avi Toledano, Jean Luc Faraux, Aydin Yavas, Enrico Macias și cu diferite orchestre de renume local și European cum ar fi Orchestra Simfonică Muntenia, Orchestra Operei de la Cluj , Orchestra Națională de Tineret, Orchestra Națională de Tineret a Moldovei , Filarmonica Pitești, Orchestra Metropolitană din Madrid, Orchestra Națională Radio și Orchestra Operei Naționale București.

Cu o experiență de peste 4 ani în predare a confirmat că vârsta nu este un criteriu pentru a învăța și a te bucura de beneficiile studiului violoncelului și muzicii în general. Lecțiile lui antrenează implicarea, curiozitatea și dorința de a învața lucuri noi și se adresează atât copiilor chiar și de vârste fragede, cât și adolescentilor și adulților

error: Acest conținut este protejat!!