Tiberiu Andrieș

Muzica a reprezentat un adevărat refugiu înca din copilarie și astfel a început să studieze singur pianul la vârsta de 8 ani, însa acest intrument a intrat pe plan secund în momentul în care a descoperit chitara la bunicul său, matematician cu o pasiune uimitoare pentru acest instrument.
Prima lui chitară a primit-o la vârsta de 10 ani când a început să studieze bazele cu un chitarist din fanfara militară. După câțiva ani a continuat pregatirea cu mai mulți profesori inclusiv din conservator și din industria românească de rock si metal. A ajuns la Bucuresti unde a studiat chitara clasică alături de Cătălin Ștefănescu, aprofundând apoi chitara electrica sub îndrumarea lui Corrado Sgandura și teoria muzicală avansată alături de Rick Beato.

Ajungând la nivelul avansat de înțelegere al muzicii și al chitarei, Tiberiu își dorește să transmită mai departe această pasiune. Metoda lui de predare este personalizată în funcție de vârsta si preferințele elevilor și pornește de la muzica clasică, având ca scop întelegerea conceptelor din muzica modernă.

error: Acest conținut este protejat!!