Madalina Năstase

Pasionată încă de mică de muzică, a studiat primii opt ani la Colegiul Național de Muzică “George Enescu” București – secția pian. Ulterior a absolvit Liceul Național de Muzică “Dinu Lipatti” sub îndrumarea Prof. Univ. Dr. Adriana Pop.

Mădălina este licențiată în Pedagogie Muzicală și dublu masterandă în Educație Muzicală la “Universitatea Națională de Muzică București” și masterandă în Management Financiar–Contabil la Universitatea “Spiru Haret”.

A participat alături de Corul Carmina Tenera al Palatului Național al Copiilor la multe spectacole, concursuri și turnee în diferite țări, sub bagheta cunoscutului dirijor Constantin Popescu.

A avut colaborări că și vocalist cu mulți artiști precum El Negro, Cristina Rus, Anca Florescu, Trupa Perpetuum, Ana și Radu Sîrbu (ex. O-zone), Andreea Ioncea (Dee-Dee) – Vocea României, Alice Badea Violin, Vanilla Vibes și Horia Brenciu

Cu o experiență de peste 12 ani în predat pian și canto în diferite școli particulare, Mădălina a pus bazele Școlii de Muzică Armonia, adunând un palmares impresionant de spectacole, reușite și premii la numeroase concursuri naționale și internaționale.

error: Acest conținut este protejat!!