Madalina Nastase

Pasionata inca de mica de muzica, a studiat primii opt ani la Colegiul National de Muzica “George Enescu” Bucuresti – sectia pian. Ulterior a absolvit Liceul National de Muzica “Dinu Lipatti” sub indrumarea Prof. Univ. Dr. Adriana Pop.

Madalina este licentiata in Pedagogie Muzicala si dublu masteranda in Educatie Muzicala la “Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti” si masteranda in Management Financiar–Contabil la Universitatea “Spiru Haret”.

A participat alaturi de Corul Carmina Tenera al Palatului National al Copiilor la multe spectacole, concursuri si turnee in diferite tari, sub bagheta cunoscutului dirijor Constantin Popescu.

A avut colaborari ca si vocalist cu multi artisti precum El Negro, Cristina Rus, Anca Florescu, Trupa Perpetuum, Ana si Radu Sirbu (ex. O-zone), Andreea Ioncea (Dee-Dee) – Vocea Romaniei, Alice Badea Violin, Vanilla Vibes si Horia Brenciu.

Cu o experienta de peste 12 ani in predat pian si canto in diferite scoli particulare, Madalina a pus bazele Scolii de Muzica Armonia, adunand un palmares impresionant de spectacole, reusite si premii la numeroase concursuri nationale si internationale.

error: Acest conținut este protejat!!