Florina Drăgoi

Prin muncă și perseverență, încă de la vârstă de 5 ani, Florina începe studiul pianului, absolvind secția de pian principal din cadrul Liceului de Artă “Margareta Sterian” din Buzău. În timpul studiilor gimnaziale și liceale, participă la diferite concursuri de interpretare instrumentală, recitaluri de pian în multe orașe ale țării, câștigând multe premii și mențiuni.

Continuă cursurile Universității Naționale de Muzică București, la Facultatea de Compoziție, Muzicologie și Pedagogie Muzicală, secția Pedagogie Muzicală.

În timp, și-a adunat un portofoliu impresionant de copii , majoritatea fiind și astăzi elevii săi fideli. Tânăra mămică, cu o experiență de peste 13 ani în învățământ, reușește în mod natural și firesc să găsească acel echilibru între educație, performanță, dragoste și seriozitate, fiind foarte iubită de cei ce studiază cu ea.

Rezultatele nu au întârziat să apară, numeroși cursanți obținând de-a lungul timpului diplome și reușite la concursuri și festivaluri, motivând tot mai mulți copii să studieze pianul.

error: Acest conținut este protejat!!