Florina Dragoi

Prin munca si perseverenta, inca de la varsta de 5 ani, Florina incepe studiul pianului, absolvind sectia de pian principal din cadrul Liceului de Arta “Margareta Sterian” din Buzau. In timpul studiilor gimnaziale si liceale, participa la diferite concursuri de interpretare instrumentala, recitaluri de pian in multe orase ale tarii, castigand multe premii si mentiuni.

Continua cursurile Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, la Facultatea de Compozitie, Muzicologie si Pedagogie Muzicala, sectia Pedagogie Muzicala.

In timp, si-a adunat un portofoliu impresionant de copii , majoritatea fiind si astazi elevii sai fideli. Tanara mamica, cu o experienta de peste 13 ani in invatamant, reuseste in mod natural si firesc sa gaseasca acel echilibru intre educatie, performanta, dragoste si seriozitate, fiind foarte iubita de cei ce studiaza cu ea.

Rezultatele nu au intarziat sa apara, numerosi cursanti obtinand de-a lungul timpului diplome si reusite la concursuri si festivaluri, motivand tot mai multi copii sa studieze pianul.

error: Acest conținut este protejat!!