Cristina Cobuscean

Pasionată de muzică încă din copilărie, Cristina face cunoștință cu pianul la vârstă de 5 ani. Primii pași în lumea muzicii îi face la Liceul Republican de Muzică “Ciprian Porumbescu”, secția pian, din Chișînău. Călătoria ei continuă in diferite țări și orașe, unde participa la diverse concursuri și festivaluri muzicale instrumentale și corale.

A absolvit Universitatea Națională de Muzică din București, licențiată în cadrul secției de interpretare muzicală – Pian, și master în specializarea Muzică de Camera.

În toți acești ani, și-a adunat un portofoliu cu multe diplome și premii, fiind laureată a multor concursuri naționale și internaționale de interpretare pianistică, participând la master-classuri și susțînând multiple recitaluri în calitate de solist și că membru în diferite formații.
O altă pasiune pe care a descoperit-o în ultimii ani a fost activitatea pedagogică, pe care o îmbrățișează cu mult entuziasm, implicare și devotament, ajutându-i pe copii să-și dezvolte talentul și să pășească pe drumul muzicii. Mulți dintre elevii săi au obținut premii la diferite concursuri și au participat în numeroase spectacole și recitaluri.

error: Acest conținut este protejat!!