Cristina Cobuscean

Pasionata de muzica inca din copilarie, Cristina face cunostinta cu pianul la varsta de 5 ani. Primii pasi in lumea muzicii ii face la Liceul Republican de Muzica “Ciprian Porumbescu”, sectia pian, din Chisinau. Calatoria ei continua in diferite tari si orase, unde participa la diverse concursuri si festivaluri muzicale instrumentale si corale.
A absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, licentiata in cadrul sectiei de interpretare muzicala – Pian, si master in specializarea Muzica de Camera.
In toti acesti ani, si-a adunat un portofoliu cu multe diplome si premii, fiind laureata a multor concursuri nationale si internationale de interpretare pianistica, participand la master-classuri si sustinand multiple recitaluri in calitate de solist si ca membru in diferite formatii.
O alta pasiune pe care a descoperit-o in ultimii ani a fost activitatea pedagogica, pe care o imbratiseaza cu mult entuziasm, implicare si devotament, ajutandu-i pe copii sa-si dezvolte talentul si sa paseasca pe drumul muzicii. Multi dintre elevii sai au obtinut premii la diferite concursuri si au participat in numeroase spectacole si recitaluri.

error: Acest conținut este protejat!!