Matei Alexandru

Vocația lui Matei pentru muzică s-a manifestat încă de la o vârstă fragedă prin fascinația pentru instrumente și exprimarea prin muzică a emoțiilor. Astfel, la vârsta de 5 ani a început studiul pianului prin lecții particulare, iar începând cu vârsta școlară, de la 7 la 15 ani, a urmat cursurile Școlii de Muzică și Arte Plastice Nr. 5 din București unde a studiat pian, chitară, teorie muzicală și cor.

De-a lungul timpului a fost laureatul multor concursuri de interpretare vocală și instrumentală la chitară și la pian. Totodată, a coordonat activitatea unor ateliere de artă muzicală organizate în cadrul unor proiecte educaționale de către o serie de fundații și asociații nonguvernamentale și a oferit lecții de chitară și pian elevilor mai mari sau mai mici pasionați de muzică.

Actualmente Matei compune și interpretează vocal-instrumental în cadrul formației de blues-folk presărat cu influențe jazz numite A Theory of Harmony și iși dorește să transmită cât mai multor tineri și copii talentați pasiunea pentru muzică pe care el o manifestă.

error: Acest conținut este protejat!!