Cristina Gârbea

Cristina Gârbea a început din pasiune studiul pianului în particular la vârsta de 6 ani. Apoi a urmat Colegiul Național de Muzică „George Enescu” din București și a absolvit licența și masteratul la Universitatea Națională de Muzică din București, specializarea Interpretare muzicală – Pian.

Ca interpret, Cristina s-a focusat pe participarea la numeroase concursuri naționale și internaționale și cursuri de măiestrie cu profesori și pianiști renumiți (Martin Hughes, Josu de Solaun, Yaron Rosenthal, Adrian Kreda, Gerardo Vila), dar și pe abordarea unor repertorii diverse pe care le-a susținut în diferite săli importante din țară (Ateneul Român, Muzeul Național „George Enescu”, Institutul Cultural Român, Muzeul Municipiului București, Filarmonica „Ion Dumitrescu” – Râmnicu Vâlcea).

Ca profesor, Cristina predă elevilor cu răbdare, dragoste și deschidere, creând un spațiu de încredere, libertate, joc și armonie între ea și copii/tineri. Astfel își propune să stimuleze încrederea în sine a fiecărui elev, oferindu-le un suport profesional, dar și emoțional de calitate și ajutându-i să descopere bucuria de a cânta și de a asculta activ muzica.

error: Acest conținut este protejat!!