Alice Badea


Alice este un profesor cu o experienta de predare de peste 15 ani. Absolventa a Liceului de Muzica “Dinu Lipatti” din Bucuresti si a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, a inceput sa mediteze copii din perioada liceului, urmand apoi sa devina co-fondato/fondator si colaborator a unor clase si mai apoi scoli private de muzica (Casa de Balet, Bravissimo, Dance Planet , Palatul National al Copiilor).

Alice preda vioara, canto, pian si este un artist ce a colaborat ca si instrumentist/vocalist alaturi de El Negro, Alina Eremia, Mira, Antonia, What’s UP, Smiley, Conect-R, Sore, Skizzo Skills, Deepside Deejays, JO, Hypnotique, Ioana Ignat, Daniel Lazar, Vlad Mirita, Julia Jianu, Horia Brenciu, si multi altii.

Experienta de scena incepand-o de mic copil alaturi de diferite proiecte muzicale, Alice a concertat in mai toate orasele din Romania dar si peste hotare, fie concursuri, festivaluri sau turnee in Turcia, Germania, Spania, Italia, Tunisia Elvetia, Grecia, Cipru, Cehia, Austria, Anglia, Suedia, Finlanda. In prezent, Alice isi intampina cursantii la Scoala de Muzica Armonia!

error: Acest conținut este protejat!!